First Lego League i 6. klasse

First Lego League er en konkurrence, hvor elever i Danmark, Skandinavien og Europa dyster mod hinanden. I år var emnet vand. Der skulle laves 4 projekter.

Vi skulle bygge en robot af Lego og programmere den til at udføre nogle opgaver på en bane. I en teknologirapport skulle vi beskrive, hvordan vi havde bygget robotten og programmeret den. Tredje del var en forskningsopgave om udfordringerne i forbindelse med vand. Og til sidst skulle vi beskrive vores samarbejde i gruppen.

Det var rigtig sjovt at være med i First Lego League, fordi vi fik lært noget nyt om vand og deres udfordringer, og fordi man også skulle komme med en løsning med emnet vand. Vores samarbejde i gruppen var en rutchebanetur, vi arbejdede både godt og dårligt men vores præsentation gav pote.

Dysten blandt grupperne i Helsingør Kommune foregik på Grydemoseskolen. Da vi kom derhen om lørdagen, var vi alle meget spændte på, hvordan det skulle forløbe. Da vi havde fremlagt vores idé, var vi meget glade og syntes, at det gik godt. I robotkonkurrencen blev vi nr. 5.

Vi var alt i alt meget glade for det. Næsten hele klassen var der og også en del forældre.

Laura og Fiona, 6A