Velkommen til Tikøb Skole

Som Helsingør Kommunes eneste landsbyskole mener vi, at vi har de bedste betingelser for at indfri vores mission: At skabe et forpligtende fællesskab i harmoni, hvor alle børn fra 0-14 år er trygge imens de lærer og udvikles. Det betyder, at vores børn skal opleve en tryg hverdag alt i mens de lærer, at lære og være. Vi arbejder på at blive DGI certificeret gennem en række kurser sammen med personale fra dagtilbud, SFO og Klub.

Inklusionsværdier i Helsingør Kommune

Alle børn og unge har ret til at blive medregnet, at opleve samhørighed, at kunne bidrag til at have udbytte af de fællesskaber, som de indgår i.

Kommunens professionelle tager ansvar og møder alle børn og unge inkluderende, og tager udgangspunkt i de kompetencer børn og unge har.

De inkluderende fællesskaber er børn og unges "øveplads" for deres videre liv i de inkluderende samfund.

Kontakt Tikøb Skole

Præstegårdsvej 21