Indskrivning i 0. klasse

Dit barn er undervisningspligtig pr. 1. august i det kalenderår, det fylder seks år.

Fra november måned, året før dit barn starter i skole, vil du kunne læse om opskrivningsforløbet på Helsingør Kommunes hjemmeside, skolernes hjemmesider og på Helsingør Kommunes facebookside.

Du vil også blive kontaktet af det skoledistrikt som dit barn hører til, hvis dit barn er sat til at skulle starte i 0. klasse i det kommende skoleår. Her vil skolen invitere til et informationsmøde og fortælle mere om indskrivningen og skole/SFO start.

Ønsker du flere informationer om valg af skole, indskrivning og skolestart, kan du finde informationer på Helsingør Kommunes hjemmeside eller borger.dk.

Borger.dk - indskrivning til skolestart

Helsingor.dk - skolestart og valg af skole

Skolestart 2019

Kom til infomøde på Tikøb Skole
tirsdag den 13. november 2018
kl. 19.00-20.30 i Fælleshuset.

Forældre til de børn, som skal indskrives til start i børnehaveklasse i kommunens skoler pr. august 2019, vil fra distriktsskolen modtage skriftlig information via e-boks den 2. november 2018.

Mere om skolestart