Mandag-torsdag

Morgen: Kl. 6.30-8.00
Eftermiddag: Kl. 13.30-16.30

I skoleferier

Kl. 06.30-17.00 (Fredag 06.30-16.30).

Morgenåbning

kl. 06.30 til når børnene møder i skole.

Vores morgenåbningstilbud starter i Familiehuset (vores børnehave afd.) kl. 6.30, men kl. 7.00 går vi i Fælleshuset, hvor børnene kan få morgenmad, lege, spille eller tegne, inden de sendes i skole.

I skoleferierne arbejder vi ofte sammen med børnehave og klub, så vi kan finde på at flytte vores aktiviteter til disse afdelinger.

Når børnene kommer fra skole, skal de altid krydse sig ind digitalt, og når de skal hjem skal de sige farvel til køkkenvagten, og krydse sig ud digitalt. Det er vigtigt, at børnene siger farvel til køkkenvagten, fordi køkkenvagten hele tiden skal holde styr på, hvem der er her.

Hvis jeres barn har det dårligt eller er kommet til skade, kontakter køkkenvagten jer under mottoet: "Hellere ringe en gang for meget, end en gang for lidt"

Vi vil gerne bede jer om at melde til os, når jeres børn er syge eller holder fri.

I kan ringe til os på telefon eller send en SMS. I kan også give besked til køkkenvagten om morgenen. Det sparer personalet i SFO'en for en masse tid og besvær med at skulle lede efter jeres barn!

Ring til 49 28 11 81

Børnene er altid velkomne i børnehaven til morgenmad fra kl. 6.30-7.00 eller i SFO'en fra kl. 7.00-7.45, hvor der er brød, cornflakes, havregryn, mælk og vand.

Fælleshuset er Tikøb Familiehus' SFO-afdeling. Vi har børn fra 0.-3. klasse, og har gode muligheder, for at børnene kan lege på kryds og tværs af klassetrinene.

Vores hus består af funktionsopdelte rum, dvs. at børnene selv kan bestemme, hvor de vil være inden for grænserne, og om de vil arbejde i et af vores værksteder eller lege ude.

Vi har ikke noget hegn omkring Fælleshusets udendørs arealer. Men vi har regler om, hvor de forskellige klassetrin må færdes. Jo ældre børnene er, des mere bevægelsesfrihed har de.

Vores legeplads ligger lige uden for huset og i forbindelse med Tikøbs idrætsbaner, som vi bruger rigtig meget.

Børnene har på særlige tidspunkter mulighed for at lege på børnehavens legeplads.

Normalt holder barnet fødselsdag i skolen for sin egen klasse, og så er det op til den enkelte familie, hvordan de vil fejre dagen privat med kammeraterne.