Ind- og udkrydsning

Når børnene kommer fra skole, skal de altid krydse sig ind, og når de skal hjem skal de sige farvel til køkkenvagten, der så streger dem. Det er vigtigt, at børnene siger rigtig farvel til køkkenvagten, fordi køkkenvagten hele tiden skal holde styr på, hvem der er her.

Hvis jeres barn har det dårligt eller er kommet til skade, kontakter køkkenvagten jer under mottoet: ”Hellere ringe en gang for meget, end en gang for lidt”

Vi vil gerne bede jer om at melde til os, når jeres børn er syge eller holder fri.

I kan ringe til os på begge telefoner 49 28 11 81 eller send en SMS til 25 31 11 81. I kan også skrive det om morgenen på sedlen når i krydser ind. Det sparer personalet i SFOen for en masse tid og besvær med at skulle lede efter barnet!