Log på Tabulex

Du kan give besked om legeaftaler, fridage, tilladelser med videre på Tabulex. Log på via hjemmesiden borneweb.dk.

Log på Tabulex

Nogen forældre kender måske allerede Tabulex fra skolens SFO eller anden institution.

Benytter du allerede Tabulex, vil dit barn automatisk fremgå i en ny fane på din eksisterende Tabulexside.

Er det første gang, at du skal anvende Tabulex, så skal du logge ind med NemId. Derefter kan der oprettes et personligt Tabulex login.

Har du brug for hjælp til at komme igang med systemet, kan du hente nedenstående vejledning. Du er også altid velkommen til at spørge personalet.

Tjek barnet ind og ud af Tikøb Dagtilbud

Når barnet ankommer i Tikøb Dagtilbud, skal du benytte den opsatte iPad til at tjekke barnet ind.
Barnet skal tjekkes ud igen, når I går hjem. Er du i tvivl om, hvordan du tjekke barnet ud og ind, er du altid velkommen til at søge vejledning hos personalet.

Det er vigtigt, at barnet tjekkes ud og ind, da personalet i Tikøb Dagtilbud bruger ud og indtjekningerne til at holde styr på, hvem der er i dagtilbudet.

Du kan ikke tjekke barnet ind eller ud via hjemmesiden borneweb.dk, dette kan kun gøres i huset, når du afleverer barnet.