Forventninger

Det er vigtigt for barnets trivsel, at forældrene og børnehaven kender hinandens forventninger fra starten.

Lige såvel at I som familie har nogle forventninger til os, har vi også nogle forventninger til jer, som gør hverdagen nemmere for os, så vi kan udføre vores egentlige kærneopgave.

Vi forventer:

• At du og dine forældre siger ”goddag” og ”farvel” til en voksen, helst fra sin egen stue.

• At personalet bliver informeret, hvis der er andre voksne end forældrene, der henter barnet.

• At børnehaven får besked, hvis barnet holder fri eller er syg.

• At du kommer hverdag senest kl. 9.00, med mindre dine forældre har givet besked om noget andet.

• At du har en madpakke og 9’er mad, der er i tråd med Helsingør Kommunes Mad og Måltidspolitik

• At du har tøj der passer den årstid vi er i, med navn i.

• At du har skiftetøj, med navn i.

• At I selv medbringer bleer til barnet.

• At børnene helst ikke har legetøj med, og hvis de har, så er det kun i afleverings situation som "tryghed skabende objekt". Resten af dagen skal legetøj være på din plads.

• At I, som forældre, viser barnet at I er glade for børnehaven og trygge ved at aflevere barnet i børnehaven.

• At I aflever en udhvilet og rask barn, der er i stand til at deltage i dagens aktiviteter og lege.

• At I fortæller hvis der er noget vi skal være ekstra opmærksom på f.eks. jeres barn har sovet dårligt, død i familien, sygdom, skilsmisse osv.

• At I hjælper os med at lære børnene at rydde op efter sig, både på stuen og i garderoben inden I går hjem.